Home » Community

Community

Op deze pagina vind je de 'Icy Not Pricey Community'. Hier worden de laatste ontwikkelingen geplaatst die met ons te maken hebben. Zo vind je hier shoutouts die wij hebben gekregen van rappers maar ook vermeldingen op nieuwssites. Je kunt zelf ook laten weten wat je van ons vind door een reactie achter te laten. Ook zijn onze sociale media kanalen te vinden vanaf hier en hebben wij een 'Icy Not Pricey' Spotify-playlist gemaakt om in die icy mood te komen. 

 

Wij zijn vermeld op Metronieuws. Klik op de foto om het hele artikel te lezen.

Shoutouts

Buiten vermeldingen op grote nieuwssites hebben wij ook shoutouts gekregen van rappers. Dit is stiekem misschien nog vetter aangezien zij veel aanzien hebben in onze community. Wij hebben tot dusver 2 shoutouts van rappers gekregen:

Shoutouts als deze krijg je door naar de artiest één of meerdere producten te sturen. Als ze je producten tof vinden dan posten ze er vaak wat over op sociale media als bedankje voor het gratis product. Wij stuurden ook een ketting naar opkomend Canadese rapper Dax. Wij zijn groot fan van hem en besloten een gratis ketting naar hem op te sturen. Aangezien hij al best bekend was en aan de andere kant van de wereld woonde, verwachtten we er niet veel van maar niet geschoten is altijd mis, toch? 

 

Tot onze verbazing droeg hij in een van zijn volgende video clips de ketting die wij hem hebben opgestuurd! Het gaat om de Jezus Ketting die in het onderstaande plaatje mooi te zien is op de borst van Dax!