Gratis verzending in Nederland. Kettingen op voorraad: vandaag besteld binnen 1-2 werkdagen in huis!

Welkom bij de online webshop van Icy Not Pricey Chains!

Hartelijk bedankt voor het bezoeken van www.icynotpricey.nl.

 

Wat is Icy Not Pricey Chains?

Het is op de productenpagina meteen duidelijk te zien wat Icy Not Pricey verkoopt: supertoffe bling-bling kettingen voor een eerlijke en betaalbare prijs. Ons assortiment is momenteel gericht op hiphop kettingen maar we hebben veel ambitie om dit zo spoedig mogelijk uit te breiden naar meer sieraden. 

 

Voor wie is Icy Not Pricey?

Icy Not Pricey is er voor iedereen. Bij ons gaat het er om dat iedereen gelijk is. Daarom zijn onze kettingen ook voor iedereen toegankelijk door de eerlijke en betaalbare prijs. We doen bij Icy Not Pricey ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne ervaring beleeft in de webshop en het contact met ons buiten de webshop. Achter de schermen zijn we 24/7 bezig met het uitbreiden van ons assortiment om de keuze voor jou te verbreden. Heb jij wensen, klachten of complimenten? Laat dat dan hier rechts in de reactiekolom weten. 

 

Waarom Icy Not Pricey?

Het is wel duidelijk dat wij op het gebied van hiphop kettingen de best betaalbare kettingen aanbieden maar wij bieden nog veel meer.

Even snel:

  • Ecologisch verantwoord; 100% gerecycled verpakkingsmateriaal, geen onnodige verspilling, etc.
  • In je (nu nog) saaie outfit vanuit je luie stoel deze toffe kettingen bekijken en bestellen. Zo heb je in enkele minuten je hele outfit geupgrade.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar en natuurlijk ook op Instagram, Facebook, E-MAIL en Whatsapp.
  • Geen wachtrijen.
  • Altijd een kortingscode die het doet. Houd hiervoor de social media kanalen in de gaten.
  • 14 dagen garantie- en retourrecht.
  • Op maat gemaakte zoekmachine.
  • Unieke op maat gemaakte kettingen

 

Er is al teveel gesproken: op naar de kettingen.

Icy Not Pricey

Icy Not Pricey Chains is opgericht op 18 maart 2018 in Almere. Icy Not Pricey Chains is opgezet door een jonge ondernemer die zelf ook uit Almere komt. Wij maken ons bij Icy Not Pricey hard voor kwalitatief goede kettingen voor een eerlijke prijs. Onze kettingen hebben een gelijkenis aan kettingen van artiesten als Lil Pump, Drake en Boef maar dan voor een betaalbare prijs. 

Retourneren

De producten die je bij Icy Not Pricey Chains koopt kun je tot 14 dagen na ontvangst retouren. Vind hier meer informatie over retouren.

Algemene Voorwaarden

Je dient voor aankoop van een product de algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd.