B L O G

Hier vind je de laatste updates. Volg op deze pagina de stappen die we nemen om te komen waar we zijn. 

Algemeen

Custom logo uitleg

Om te beginnen moet je bij beide opties ons eerst appen voor je je bestelling plaatst. Dit moet, omdat wij eerst moeten kijken of het mogelijk is om je ketting te maken. Als je eerst bestelt en dan pas appt en wij je plaatje niet kunnen maken, kost het ons heel veel administratieve inspanningen om het weer op jouw rekening te krijgen. 

Lees meer »

Samenwerking met Almere City FC

Icy Not Pricey is trots een samenwerking met Almere City FC aan te kondigen. De waarden van de Almeerse voetbalclub sluit goed aan bij onze waarden. Ze zijn jong en zijn niet bang om het anders te doen dan anderen. De samenwerking uit zich in de verkoop van kettingen in de fanshop van Almere City FC maar vooral in het feit dat clubmascotte Ally de Aap elke thuiswedstrijd een ketting van ons draagt. 

Lees meer »

Kennis

Elke week kennis over kettingen en alles wat hiermee te maken heeft.

Kennis: De laatste trends

Sieraden zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een manier om je persoonlijkheid te uiten, je stijl te benadrukken en een statement te maken. Met elk seizoen komen nieuwe trends op het gebied van sieraden en accessoires. Of je nu op zoek bent naar het perfecte stuk om je outfit op te fleuren of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen, laten we eens kijken naar de meest opvallende sieradentrends voor dit seizoen.

Lees meer »

Kennis: Sterrenbeelden

Sterrenbeelden hebben al eeuwenlang de menselijke verbeelding geprikkeld en spelen nog steeds een belangrijke rol in astrologie en horoscopen. Elk sterrenbeeld is uniek en wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en eigenschappen. In deze blog zullen we een reis door de wereld van sterrenbeelden maken en de belangrijkste eigenschappen van elk sterrenbeeld bespreken.

Lees meer »

Kennis: Cuban Link

Cuban Link kettingen zijn een van de meest populaire sieraden in de mode-industrie. Ze zijn al decennia populair als een stijlvolle en chique accessoire, en een overtuigend statement dat je stijl en flair hebt. Of je nu een fan bent van hiphop of gewoon een fashionista, een Cuban Link ketting is een goede manier om je look te verbeteren.

Lees meer »

Kennis: Tennis Chain

Deze week introduceert Icy Not Pricey de tennis chain op de website. Deze ketting is dé ketting van het moment. Je kunt hem los dragen of combineren met een hanger. Bij kettingen waar het combineren met een hanger mogelijk is, staat dit aangegeven. 

Lees meer »

Kennis: Rope Chain

Een touw ketting is een metalen ketting bestaande uit verschillende kleine schakels die de vorm van een touw vormen. De stijl is over de hele wereld immens populair. De rope chain is populair binnen de hiphopgemeenschap en werd gepopulariseerd door rap groepen als Run D.M.C.

Lees meer »

Kennis: Algemeen

In de eerste week vertellen we jullie graag wat over sieraden zelf. Sieraden zijn al sinds het begin van beschavingen een manier om een boodschap over te dragen. Sieraden stralen iets uit. Zo werden ze vroeger vooral gebruikt bij ceremonies, religieuze bijeenkomsten en begrafenissen. Kettingen zijn vooral gemaakt van speciale en waardevolle stenen en grondstoffen als diamanten en goud. 

Lees meer »