Custom logo uitleg

Hoe werkt het?

Om te beginnen moet je bij beide opties ons eerst appen voor je je bestelling plaatst. Dit moet, omdat wij eerst moeten kijken of het mogelijk is om je ketting te maken. Als je eerst bestelt en dan pas appt en wij je plaatje niet kunnen maken, kost het ons heel veel administratieve inspanningen om het weer op jouw rekening te krijgen. 

Wat zijn de opties?

Er zijn twee opties:

  • Zelf aanleveren
  • Laten maken door ons

Bij het zelf aanleveren van een plaatje heb je een plaatje van zwarte lijnen met een witte achtergrond. Het is belangrijk dat alle lijntjes met elkaar verbonden zijn.

Voor 5 euro extra kun je ons een plaatje sturen en maken wij het plaatje zo dat het te produceren is met zwarte lijnen op een witte achtergrond. 

Voorbeelden

Voor het maken van een ketting van onze trouwe vriend Ally de Aap is ons een plaatje gestuurd. Dit hebben wij omgezet in een zwart-op-wit plaatje en hem zo kunnen maken.

Voor de Ajax ketting is ons een zelfgemaakt plaatje toegestuurd. Zo konden wij er meteen mee aan de slag.

De ketting van het Almere City logo is op aanvraag gemaakt. Je ziet dat het logo van Almere City FC lijnen heeft die net met elkaar verbonden zijn. Dit is opgelost door in overleg met Almere City FC de lijnen wel met elkaar te laten verbinden.

Zo luisteren we altijd naar de wensen van de klanten en kun je echt jouw eigen unieke ketting maken. 

Ally de Aap

Ajax logo

Almere City FC logo

Check hier het product!

C U S T O M P I C

€ 29,95

C U S T O M P I C

€ 29,95

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.