Kennis: Rope Chain

De rope chain

Een touw ketting is een metalen ketting bestaande uit verschillende kleine schakels die de vorm van een touw vormen. De stijl is over de hele wereld immens populair. De rope chain is populair binnen de hiphopgemeenschap en werd gepopulariseerd door rap groepen als Run D.M.C.

 

Rope chains zijn eigenlijk de standaard voor kettingen met een hanger. Het is een subtiele ketting waardoor de aandacht vooral uitgaat naar de hanger. In onze webshop zijn de meeste hangers voorzien van een rope chain om de hiervoor genoemde reden. Wil jij nou nog meer shinen? Dan is een tennis chain of cuban link misschien wat voor jou. 

Coming soon

We zijn er nu hard mee bezig maar binnenkort kun je bij een aantal van onze kettingen ervoor kiezen om een andere ketting te kiezen in plaats van de standaard rope chain. Houd onze Instagram in de gaten om te zien wanneer er updates zijn. 

 

Shop nu voor kettingen en kies zelf wat je mooi vindt door op SHOPPEN te drukken. Laat een vraag of reactie achter als er iets onduidelijk of juist supercool is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.