Retourneren

Als u niet tevreden bent met het product kunt u deze tot 14 dagen na ontvangst retourneren. De retourkosten zijn voor de klant. Het formulier voor terugzending is onderaan deze pagina te vinden. Als de ketting kapot is aangekomen maar verder wel was wat u ervan verwachtte kunt u het product terugsturen en krijgt u meteen een nieuwe. Als u de ketting zelf aanpast door er in te knippen om hem te verkorten of iets van dergelijke aard, kunnen wij hem niet terug in ontvangst nemen. Het is verplicht de factuur en het formulier voor terugzending bij de retournering aan te leveren. De retournering van het product kan, als dit na openen nog mogelijk is, in de envelop die bij de bestelling hoort door hem weer dicht te plakken met tape of plakband. Als dit niet lukt kunt u het product in een reguliere envelop retourneren. Wel wordt vriendelijk verzocht het product zo netjes mogelijk terug te sturen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de ketting in wc papier te wikkelen. Het product kan worden teruggestuurd naar:

 

Rozemarijnstraat 22

1314 KR

Almere, Flevoland

 

Zodra het product op het hoofdkantoor is binnen gekomen wordt het betreffende factuurbedrag zo snel mogelijk terug gestort op uw rekening. Dit kan enkele dagen duren. 

Onderstaand vindt u een overzichtelijke opsomming van de acties die u moet verrichten voor een goede retournering.

Hoe retourneer ik?

1: U bent helaas niet tevreden met het product.

2: Selecteer reden van retournering op het onderstaande terugstuurformulier. Als de reden van de retournering 'breuk' bedraagt kunt u ook aangeven nogmaals een ketting te willen ontvangen. 

3: Stuur het product netjes terug met het formulier voor terugzending. Zonder het formulier voor terugzending kunnen wij het geld niet naar u overmaken.

4: Plak de envelop dicht. En verstuur het naar:

Rozemarijnstraat 22

1314 KR

Almere, Flevoland

5: U krijgt het factuurbedrag teruggestort zodra het product bij ons hoofdkantoor is aangekomen.

 

-Indien je een nieuwe ketting wil ontvangen, zullen we deze versturen nadat je ingezonden ketting is ontvangen op het hoofdkantoor.