Vragen en Antwoorden

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen en het antwoord op de vraag. Heb jij nou ook een vraag? Laat dat dan weten door ons een mailtje te sturen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk een antwoord op de vraag te formuleren en op deze pagina te publiceren. Uiteraard krijgt je het antwoord persoonlijk toegestuurd.

Hoe wordt mijn pakketje verzonden?

Uw bestelling wordt verzonden in een grote 100% gerecyclede envelop met een binnenkant van bubbeltjesplastic om te garanderen dat de kettingen heel aankomen. De kettingen zullen in kleine zakjes in de envelop te vinden zijn voor nog wat extra veiligheid. In de envelop kun je ook een verassing verwachten. Deze verassing is geheim en je zal er pas achter komen wat deze verassing is als je een ketting besteld ;)

Waar kan ik het retour formulier vinden?

Het formulier wat je bij terugzending moet gebruiken, is te vinden onderaan de pagina Algemene Voorwaarden of bij de pagina Retouren.

Hoe veilig is www.icynotpricey.nl?

Natuurlijk kunnen wij zelf makkelijk zeggen dat wij heel veilig zijn en wij staan ook voor een veilige omgeving voor de klant. Als je het van iemand anders wil horen kun je bovenaan in je adresbalk kijken. Als het goed is staat er een groen slotje. Dit betekent dat Google Icy Not Pricey als een veilige webshop ervaart. Dit slotje houdt in dat je persoonlijke gegevens maar vooral je bankgegevens veilig zijn en niet gestolen kunnen worden. Ook kun je onderaan elke pagina ons VEILIG Winkelen & Betalen icoontje vinden.

Kan ik korting krijgen? Zo ja, hoe?

Icy Not Pricey houdt net als jou van lage prijzen. Daarom hebben wij vaak kortingsacties. Met elke kortingsactie is er bijpassende kortingscode. Ook kun je korting krijgen als je een reactie op de site achterlaat of als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Bij elke aankoop krijg je een kortingscode voor bij je volgende aankoop. Kortom: heel veel korting dus.