Home » Community » Blog

Blog

Hier vind je de laatste updates. Volg op deze pagina de stappen die we nemen om te komen waar we zijn. 

Custom Logo uitleg

Hoe werkt het?

Om te beginnen moet je bij beide opties ons eerst appen voor je je bestelling plaatst. Dit moet, omdat wij eerst moeten kijken of het mogelijk is om je ketting te maken. Als je eerst bestelt en dan pas appt en wij je plaatje niet kunnen maken, kost het ons heel veel administratieve inspanningen om het weer op jouw rekening te krijgen. 

 

Samenwerking met Almere City FC

Icy Not Pricey is trots een samenwerking met Almere City FC aan te kondigen. De waarden van de Almeerse voetbalclub sluit goed aan bij onze waarden. Ze zijn jong en zijn niet bang om het anders te doen dan anderen. De samenwerking uit zich in de verkoop van kettingen in de fanshop van Almere City FC maar vooral in het feit dat clubmascotte Ally de Aap elke thuiswedstrijd een ketting van ons draagt. 

 

Interview Lil MG

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij officieel een samenwerking hebben met Almeerse rapper: Lil MG. 

Om hem wat beter te leren kennen hebben we hem geïnterviewd. Deze 26-jarige upcoming artist heeft net zijn nieuwe EP, genaamd Iets Beter, gedropt en is met nu met ruim 800.000 streams op Spotify echt een trending rapper. Met eerder uitgebrachte singles Goals en Avatar is deze Almeerse rapper een zeer interessante eerste kandidaat voor ons vragenvuur.